Om Explo

Explo er verdens nordligste produserte energidrikk, som Macks Ølbryggeri står bak. Explo blir produsert i majestetiske omgivelser med nordlyset dansende over himmelen vinterstid og midnattssolen lysende over horisonten sommerstid. Explo blir produsert med krystallklart, rent vann uten salt og mineraler fra de majestetiske Lyngsalpan. Vannet gjør at Explo har en frisk og naturlig smak. Explo er en serie sukkerfrie energidrikker som bidrar til en oppvekker i hverdagen, et energipåfyll i pausen på jobb eller en booster etter skolen.

Explo er vår historie om David mot Goliat. Vi er den lille norske utfordreren som tar opp kampen mot de utenlandske gigantene i energidrikksegmentet. Vi ønsker å tilby de norske konsumentene av energidrikk en norsk merkevare som har minst like gode og forhåpentligvis bedre produkt enn våre (utenlandske) konkurrenter.

#norskråskap

Mottoet til Explo er «Norsk Råskap». For oss er «Norsk Råskap» det å aldri gi opp. Det er å se egne grenser bli presset til det ytterste i mektige norske omgivelser. Norsk råskap er «å tåle en støyt», det er å være ekte. Explo gir deg energien du trenger for å nå målene dine og kanskje bidrar Explo til at du når lenger enn de målene du har satt.

Vi ønsker at du selv definerer hva «Norsk Råskap» for deg. Vi håper du definerer dette ved å legge ut bilde eller video i sosiale medier under #norskråskap, gjerne med en boks Explo.

Kontakt oss