Om Explo

Explo er verdens nordligste energidrikk. Laget i arktisk klima av et varmt og raust folkeslag.

Vi har en sterk tro på at alle nordmenn har dråper av nordnorsk råskap i seg, Explo er til for å fylle på denne råskapen. Opprinnelsen er i Nord-Norge, men Explo er skapt for hele landet. Den ekstra energien skal bidra positivt i en ellers krevende hverdag.

Explo energidrikk er mer enn bare en velsmakende energidrikk. Det er en livstils-merkevare som inspirerer til eventyr og utforskning. Den unike merkevaren handler om å flytte grenser, bryte ned barrierer og jage drømmene dine – uansett hva de måtte være.

Explo er vår historie om David mot Goliat. Vi er den uredde utfordreren som tar opp kampen mot de utenlandske gigantene. Vi ønsker å tilby en energidrikk av ekte nordnorsk kvalitet som gir deg den råskapen du trenger for at du skal oppnå dine mål.

Explo blir til i majestetiske omgivelser, med nordlyset dansende over himmelen på vinterstid og midnattssolen lysende over horisonten i sommernatten. X-faktoren i Explo er det krystallklare arktiske vannet som gir en frisk og naturlig smak – med stolthet fra nord.

Kontakt oss